Música a la II Mostra d’Art Jove de l’Eixample – eixjove.cat
Home/mostra II/Música a la II Mostra d’Art Jove de l’Eixample

Els dies 24 d’abril, 11 i 16 de maig, es van celebrar, dins de la II Mostra d’Art Jove de l’Eixample, totes les actuacions musicals.

Va ser l’estrena per alguns grups de nois i noies, que van actuar per primer cop en públic.

Aquest va ser el cas dels dos grups que van sortir a l’escenari el 24 d’abril al CC Casa Elizalde. Per una banda, el grup de  cant del CC Fort Pienc, un grup de 5 noies que portaven tot el curs fent un taller de cant al centre cívic i  van cantar i interpretar a capella la coneguda cançó de la cantant Rihanna “Umbrella”.

També va ser l’estrena del Cor Fort Pius, la coral de l’institut del mateix nom, que va interpretar un recull de cançons actuals i tradicionals acompanyats pel pià de la seva professora.

El 11 de maig, al CC Cotxeres Borrell, van gaudir d’un matí on vam poder rememorar les cançons de les BSO del millors musicals, interpretades pels alumnes del Batxillerat d’Arts Escèniques del IES Maragall. Un impressionant grup de 40 joves que ens posar la pel de gallina fent interpretacions per parelles i en cor.

També van venir els alumnes de l’orquestra l’Institut Balmes, que van posar un toc més roquer al dia.

El 16 de maig la Mostra va canviar d’escenari, per treure la música a la fresca al pati del CC Urgell, en una tarda plena de guitarres elèctriques, bateries i amplificadors, que va fer vibrar a grans i petits de la mà del rock dels Pokenkongs (IES Fort Pius), del metal i el pop-rock dels Black Interval i de 30F respectivament (Escola Pia Nostra Senyora), i dels Theory (Maristes Immaculada).

2019-07-08T16:06:35+00:00