Rough Diamonds – eixjove.cat
boles 1000 px

Pistes esportives Joan Miró

14 d'abril de 2018

boles 1000 px

Un concurs per a tots tipus de danses urbanes

Un concurs per a joves de tota Barcelona

Hip hop

Shuffle

K-pop

Break

Funky

boles 1000 px

3 premis per categoria

2 categories: júnior i absoluta

Exhibicions de joves +20

Masterclass

Obsequis per tots els grups

T'ho diu

Hi participaràs.

"El Mono".

Rough Diamonds 2018-05-23T12:32:33+00:00
Rough Diamonds ’18

El Rough Diamonds és un Concurs de danses urbanes per a joves de tota Barcelona que aquest any celebra la 6a Edició.

El lloc escollit aquesta vegada són les Pistes esportives Joan Miró, al Districte de l’Eixample.  I la data de celebració serà el dissabte 14 d’abril a la tarda. 

Com a novetat, i per tal d’adaptar-se a les noves corrents de ball que arriben de tot el món, aquest any la participació s’obre a altres disciplines a banda del tradicional hip-hop, com ara K-pop o Shuffle.

Qui pot participar-hi

El Rough Diamonds és un concurs on poden participar nois i noies de 12 a 20 anys que facin classes de dansa a equipaments municipals (espais joves, centres cívics, casals de joves, etc.) o instituts de secundària de la ciutat de Barcelona.

Les actuacions abasten un ampli espectre de disciplines, sempre i quan es tracti de modalitats de danses urbanes: hip-hop, funky, break, shuffle, K-pop, etc. 

Els grups es podran inscriure per participar a algun d’aquestes categories:

  • Júnior: categoria per als grups on 75% dels seus membres tinguin entre 12 i 15 anys.
  • Absoluta: categoria per als grups on el 75% dels seus components tinguin de 16 a 20 anys.

També hi ha habilitat un espai per a exhibicions, on els podran actuar, sense competir, el grups de joves de més de 20 anys.

Per participar al concurs i les exhibicions, la persona responsable o representant de grup (tallerista, professora, dinamitzadora, jove major d’edat, etc.) realitzarà la inscripció en el formulari digital. En aquest formulari s’haurà de pujar la música de l’actuació. 

El termini d’inscripció serà del 20 de febrer al 18 de març de 2018. I la setmana del 12 a 16 de març es comunicaran els grups que han estat seleccionats.

La selecció es farà atenent a ordre d’inscripció, nombre de grups participants a cada categoria i modalitat de ball i total de grups participants.

VULL PARTICIPAR AL ROUGH DIAMONDS
DESCARREGAR AUTORITZACIÓ
Jurat

El jurat de cada edició està conformat per tres professionals de la dansa i dos de la dinamització juvenil. 

La finalitat és valorar tan aspectes tècnics del ball (ritme, coordinació, tècnica, nivell, etc.) com aquells vinculats amb valors com treball en equip, la companyonia, bon rollo i capacitat de transmetre a sobre de l’escenari.

I, en aquesta línia, es donen tres tipus de premis: la posada en escena, a la tècnica i la coordinació i el missatge i l’originalitat.

Premis

Al Rough Diamonds s’atorguen tres tipus de premis, per tal de reconèixer els aspectes que fan que un grup de ball sigui bo. Són:

Premi a la posada en escena. Reconeixement al grup que demostri tenir presència a l’escenari, amb actitud d’equip entre els seus components i que sàpiga transmetre companyonia i bon rollo.

Premi a la tècnica i coordinació. Reconeixement al grup que demostri el domini de la tècnica de la seva modalitat de ball i la coordinació de tots i totes les integrants al hora de ballar la coreografia.

Missatge i originalitat. En una coreografia pot ser tant important el es que vol dir com la manera de comunicar-ho. Aquesta categoria valora l’originalitat i la innovació a l’hora de transmetre el missatge de la coreografia.

Aposteu per algun d’aquest i aneu a per totes!

Tots i totes les participants s’emportaran a casa: una samarreta del concurs, entrades per l’Skating i visionats al Filmin.

Els premis per als grups guanyadors els anirem fent públics poc a poc.

Organtizadors

Enguany el Rough Diamonds està organitzat pel Departament de Joventutde l’Ajuntament de Barcelona, l’Espai Jove Garcilaso, l’Espai Jove La Fontana, el Casal de Joves Casa Sagnier, el Centre Cívic Convent de Sant Agustí i l’Eix Jove.

El Rough Diamonds en imatges

Rough Diamonds ’18

Rough Diamonds 6ª edició.

Rough Diamonds ’17

Rough Diamonds 5a edició

Rough Diamonds ’16

Rough Diamonds