Minijoves: Tallers per als més grans dels petits. – eixjove.cat
boles 1000 px

Treballem en xarxa

A L'EIX JOVE

amb altres serveis i equipaments

Minijoves: Tallers per als més grans dels petits. 2018-01-03T11:04:32+00:00

QUE éS L’ESPAI MINIJOVE

L’Espai Minijove és un espai de trobada, relació i participació dedicat als infants més grans dels Casals infantils del Centre cívic Urgell i del Centre cívic Fort Pienc

A les seves activitats poden participar-hi nois i noies de 8 a 12 anys, mitjançant inscripció prèvia.

Als Espais Minijoves hi trobareu jocs i propostes lúdiques diverses especialment dissenyades per aquest perfil i edat. Un espai per desenvolupar la seva creativitat, amb recursos tecnològics, jocs de taula adequats a la seva edat i moltes activitats que segur els faran gaudir d’allò més.

Tots els divendres es dinamitzaran activitats especialment pensades pels minijoves: de robòtica i de tecnologia, graffiti, ball, ràdio, música electrònica, tatuatges perquè els que ja no sou tant petits pugueu viure un munt d’experiències noves.

 

COM COL·LABOREN ELS I LES JOVES DE L’EIX JOVE

Des del trimestre passat els nois i noies de l’Eix Jove dinamitzant activitats els divendres per als Minijoves del Casal infantil d’Urgell.

Els i les nostres usuàries es converteixen en talleristes per un dia i ensenyen a nois i noies més petites el que han après als nostres tallers o allò al qual dediquen la seva formació en l’actualitat.

Totes activitats relacionades amb la creativitat on reina el bon rotllo i la diversió alhora que desperten en els més petits noves inquietuds.

A més, aquests tallers esdevenen una oportunitat per als usuaris i usuàries de l’Eix Jove per posar-se en la pell d’un professional, conèixer tots els secrets de la gestió i dinamització cultural i responsabilitzar-se d’una activitat que ells i elles mateixes han escollit realitzar.

COM PUC APUNTAR-M’HI?

Les activitats dels divendres tenen places limitades. Per la qual cosa cal inscripció prèvia.

Consulta la programació de cada casal i la manera d’inscriure’t a les activitats.

TALLERS D’HIVERN PER MINIJOVES

Descarregar programació