Laia Balaguer Pérez, guanyadora del II Concurs de cartells per a la Mostra ’18! – eixjove.cat

Laia Balaguer Pérez, guanyadora del II Concurs de cartells per a la Mostra ’18!

A la segona edició del Concurs de cartells que l’Eix Jove organitza per trobar la imatge de la Mostra d’art Jove d’aquest any, hem batut rècords de participació.: 32 cartells de joves de 12 a 20 anys.

El jurat, format per 

la Directora del centre cívic Urgell, dinamitzadores del Punt Jip, l’Eix Jove i l’Espai de fotografia F. Català-Roca, professores d’educació visual i plàstica i l’Adrian Salgado, el guanyador de l’any passat, van realitzar la votació valorant l’originalitat de les obres presentades, la seva coherència amb el contingut de la Mostra i la utilitat per adaptar-la a diversos formats de difusió.

Dels 32 cartells, 15 han estat seleccionats per passar a la fase de votacions i avaluacions. I d’aquests, el cartell que ha guanyat és el realitzat per la Laia Balaguer Pérez, una noia de 18 anys que estudia batxillerat artístic a l’Escola Pia Nostra Senyora.

El dia 4 de maig, a les 18 h, al vestíbul del Centre cívic Urgell, es coneixeran quins han estat els tres finalistes, i es procedirà al lliurament de premis i obsequis a tots i totes les participants al concurs.

Des de l’Eix Jove donem la nostra enhorabona tots i totes les participants!

Us hi esperem el dia 4 de maig!

2019-07-09T12:58:15+00:00