Confijocs 2020 – eixjove.cat
boles 1000 px

Del 4 al 31 de maig

boles 1000 px

12 CONFIREPTES

Cuina

Música

Ball

Fotografia

Interpretació

boles 1000 px

AMB PUNTUACIÓ

Tècnica

Participació

Col·laboració

Originalitat

Escenificació

boles 1000 px

I 3 PREMIS

Motivació

Qualitat

Puntuació

Confijocs 2020 2020-06-02T16:34:45+00:00
Què són els Confijocs 2020

Els Confijocs 2020 són uns jocs universals i participatius per realitzar dins de casa i passar una bona estona.

Consisteixen en la realització de petits reptes de música, interpretació, fotografia, cuina, ball i habilitats personals, que pot realitzar una persona sola o amb gent de casa, animals, peluixos, plantes o, amb gent que no estigui a casa per vídeo, skype, tik tok, foto, etc.

Qui pot participar-hi

Els Confijocs estan adreçats a nois i noies de 12 a 18 anys, tot i que no ens posarem molt exquisits amb l’edat.

Es tracta de divertir-se i passar una bona estona. Que se sumi qui vulgui!

Quan duren?

Duraran del 4 al 31 de maig, quatres setmanes en las quals es publicarà un confirepte a les nostres xarxes socials i web cada dilluns, dimecres i divendres.

Com participar-hi

Els i les joves que vulguin participar als Confijocs s’hauran d’escriure en aquest formulari i, si són menors d’edat, els seus pares, mares, tutores o educadores hauran de donar la seva autorització. 

Cada dilluns, dimecres i divendres, l’Eix Jove publicarà a les seves xarxes i web, un #confirepte i les persones que estiguin inscrites hauran de realitzar-lo i enviar-nos el vídeo o fotografia del repte per correu electrònic, WhatsApp o privat d’Instagram.

 • No hi ha un termini concret per realitzar cada confirepte, sempre que sigui abans del 31 de maig. Però us recomanem que no els deixeu passar més d’una setmana.
 • No cal realitzar tots els confireptes. Però, a més participació, més possibilitats tindreu de guanyar.
INSCRIPCIONS ALS CONFIJOCS
Puntuació

Cada confirepte es puntuarà amb un mínim d’1 i un màxim de 5 punts

 • Participació: Per participar a cada activitat, obtindràs 1 punt. I els altres 4 restants te’ls donarà el jurat atenent a la resta de criteris.
 • Tècnica: Es valorarà que s’apliquin les tècniques que us explicaran els nostres experts i expertes, i les que vosaltres mateixos apliqueu per coneixements propis. (1 punt)
 • Originalitat: Pots innovar una mica en cada repte, aportant la teva visió personal. Pots fer-los més divertits, afegint alguna coseta més. (1 punt)
 • Escenificació o posada en escena: A tots els confireptes pots posar una mica d’imaginació i realitzar una caracterització xula, amb maquillatge, pentinat i vestuari, o buscar una localització diferent,etc. (1 punt)
 • Col·laboració d’altres membres de casa: Es valorarà que participin i interactuïs amb més éssers animats a cada repte, que ben poden ser familiars que convisquin amb tu, els teus animals, les teves plantes, el veïnat des del seu balcó o finestra, o algú que no visqui amb tu mitjançant vídeo o foto.

La puntuació que tregui cada persona en els Confijocs es farà sumant la puntuació de tots els confireptes en les quals hagi participat. 

El veredicte es farà públic al juny.

Premis

S’otorgaran un total de 3 premis.

 • 1er premi, a la puntuació: per la persona que més punts tingui. Un xec regal de 50 € per gastar a la FNAC.
 • 2n premi, a la qualitat: per la segona persona que que hagi aconseguit més 5 als confireptes.  Un xec regal de 30 € per gastar a la FNAC.
 • 3r premi, a la motivació: per la persona que hagi participat a més confireptes. Un xec regal de 20 € per gastar a la FNAC.

IMPORTANT: els premis seran per a persones diferents i ningú no podrà rebre més d’un. Si una mateixa persona opta a més d’un premi, el jurat decidirà quin rep finalment, atorgant l’altre o altres premis a la següent persona del rànquing.

Jurat

Els jurat estarà composat pel personal dels serveis per a joves de l’Eixample, que són:

 • Educador i educadora de carrer de la Dreta de l’Eixample: Júlia i Pau.
 • Educador i educadora de carrer de l’Esquerra de l’Eixample: Ari i Xavi
 • Dinamitzadors del Punt JIP: Javi i David
 • Coordinadora de l’Eix Jove: Karol
 • Tècnica de Joventut de l’Eixample: Raquel
 • Dinamitzadora de l’Oficina Jove Calàbria: Alba

Confireptes

Anirem publicant les proves a mesura que avancin els dies. N’hi haurà de cuina, interpretació, música, ball, fotografia i habilitats.

Serveis i equipaments organtizadors

Educadors i educadores de carrer del programa “A partir del carrer” de la Dreta i l’Esquerra de l’Eixample, Punt Jip, Tècnica de joventut del districte de l’Eixample, Oficina Jove Calàbria i Eix Jove.